Според Бойко Борисов всеки момент може да избухне ядрена война. От

...
Според Бойко Борисов всеки момент може да избухне ядрена война. От
Коментари Харесай

Борисов: Ядрената война е на вратата

Според Бойко Борисов всеки миг може да избухне нуклеарна война. 

От всичко, което " Продължаваме промяната " сътвориха, това им е най-хубавият вид и безусловно ги разбирам. Или не са ни разбрали, или се вършат - ние не предлагаме коалиция, нито каквато и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване във Вълчидол, Варненско, съобщи България он ер ".

Ще припомня какво говорихме, и за какво похватът с медиатори ще проработи: първата и най-важна тематика е войната в Украйна. Тя чука на нашата врата и е в близост до нас. Обстрел на Запорожие, нуклеарна война на вратата. Затова контактната ни група е от хора, които са се потвърдили пред нашите евроатлатнически сътрудници със своите позиции. Затова излъчихме Соломон Паси и Росен Плевнелиев, и който желае - да добави към тях. Нормално е след избори да сме в разнообразни настроения, разяснява Борисов.

" Народът сподели " ДА " на ГЕРБ, само че не сподели ГЕРБ да ръководи сама. Разбирам, че им е комфортно да ни приписват " Възраждане ", те имат своите достолепия, само че ние по никакъв метод не считаме, че няма значение какво мислят посолствата - аз се преценявам с сътрудниците Nи от Европейски Съюз и НАТО. За тях тематика номер 1 е войната в Украйна, и всичко друго от това са празни приказки ", посочи Борисов.

По време на война, когато си от един блок, всичко, което е належащо за блока, го правиш. По думите му те на тази тематика увъртат, а и даже споделят, че с главния съперник - Българска социалистическа партия, ще вършат коалиция.

Вторият въпрос е за диверсификацията на нуклеарното гориво, газа и петрола и съответните дълготрайни контракти. Стана ясно, че служебното държавно управление не е осигурило танкери и контракти - другояче към този момент щяха да са ги обезпечили.

" Предложихме тази контактна група, като седне с тях и останалите, да разясняват обществената политика, която ще коства еди-колко-си, само че пък вие ще се откажете от строителството на мостове, пътища, и всичко останало. И още една неистина - обединението им се унищожи от това, че не можаха да си разделят парите. Гроздан Караджов излезе и сподели, че не може с тези крадци да ръководи, и напусна обединението. ГЕРБ упражни правото си на избор че не поддържа тези хора ", съобщи Бойко Борисов.

" Предлагам водачите да се дръпнем, с цел да може контактните групи да работят по-лесно. Ситуацията е такава, че на нови избори ще е същото. Надявам се, че разсъдъкът ще надделее. Контактните групи ще създадат тъкмо този лист за значимите неща за България, тъй че да подсигуряваме съответните дейности ", добави Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР